Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ALTER BRUC

23.11.2016 @ 18:00 - 23:55

Event Navigation

  • « Magic Monday – 40. Magic Inde druženje
  • Filmski večer: The Birdcage »

Ne maraš komerciale
in imaš tuša polne bale?
Bi prišel na kalčet,
se malo pogret,
ob dobri glasbi zavrtet?

Torej si pravi Alter Bruc!

Študirati vse dni je prehudo,
malo se odpočij,
na AlterBrucu bo ludo.

Tired of the same old commercialised events to start the study year? Perhaps this year you’d like to play some foosball, enjoy good music or maybe you’re just looking to get out of the wind and rain? Alter Bruc might just be exactly what you were looking for. 

Igre & šport / Games and sports:
Kalčet / foosball, beer pong, Inde board, limbo…

Glasba / Music:
CROON
Štiričlanska ženska zasedba iz primorskih in ljubljanskih vetrov. Ustvarjjo avtorsko glasbo. Preigravajo različne ritme in zvočne pokrajine v polju rocka.
Tina Mirošič – el. kitara & vokal; Maja Pahor – bas; Petra Hrovatin – klaviature; Valentina Saliaj – bobni

Chili Brass Band
Mlada glasbena zasedba, ki je nastala v želji po izvajanju poulične New Orleans Jazz glasbe ter priredb sodobnih glasbenih uspešnic. Zgodovina zasedbe je kratka, saj je od začetka njenega delovanja minilo le eno leto, kljub temu pa se z nastopi na različnih prireditvah postopoma uveljavlja v obalni regiji. Zasedbo sestavlja 9 glasbenikov in glasbenic, ki jih poleg prijateljstva povezuje tudi ljubezen do glasbe in želja po igranju nečesa novega in drugačnega. Chili Brass Band vas s svojo energijo in pikantnostjo prav gotovo ne bo pustil ravnodušne.

Pleksus
Punk bend iz Nove Gorice, ki poleg žaganja v svoje komade vključuje tudi saksofon. Bend sestavljajo: Mrhar na vokalu, Slama na basu, Gaber na bobnih, Ana na saksofonu, kot kitarist in vodja benda pa se nam na odru predstavi Kovo.

Day Off
Akustični trio v dveh.

DJ Madejeros
Madejeros pripada elitni peščici ljudi, ki dejansko živijo v Strunjanu in ne (zgolj) hodijo v tamkajšnjo javno institucijo. Znan je po izjemno elegantno umeščenih “That’s what she said” šalah, hipsterski fotografiji ter sukanju tako sodobnih kot starejših house in disco ritmov, oz. po besedah njega samega “bilokaj, kar ma dovolj groova, da te prisili densat”.
V UP Inde je nemalokrat prispeval svoj delež v različnih vlogah, od nastopajočega, do fotografa, organizatorja in OFR-ja. Fant mnogih talentov torej, ki zase pravi, da ima Inde rad in ljudi v njem prav tako.

Details

Date:
23.11.2016
Time:
18:00 - 23:55
Event Categories:
,

Venue

INDE
Koper, Slovenija
Website:
http://www.indeplatforma.org/

Organizer

UPI